Gunnar Frykfors är civilekonom och kock och startade Rent a Chef 2004. Hans filosofi är att skapa den perfekta balansen mellan grundsmakerna sött, salt, syra och beska. Gunnar är matentreprenör och den som ser till att gästerna får den bästa tänkbara upplevelsen av sitt besök hos oss.

Gunnar Frykfors

Kock och grundare, Rent a Chef, Stockholm

Robert Kleingeld är köksmästare på en KRAV-märkt lunchrestaurang i norra Stockholm. Han uppskattar utmaningarna i varje uppdrag, de fräscha råvarorna och trevliga matgästerna.

Robert Kleingeld

Kock, Rent a Chef, Stockholm

Jimi Karlsson är vår man på Gotland. Hans specialitet är nya spännande smaker vilket bland annat har lett till att han har utvecklat de flesta smakerna på Gotlandssnus. Jimi har över tio års erfarenhet från fine diningrestauranger i Grekland, London och över hela Sverige. Han har dessutom utvecklat en oerhört het chilisås med namnet Evil Chefs. Givetvis odlad, tillverkad och paketerad för hand på Gotland.

Jimi Karlsson

Kock, Rent a Chef, Gotland

Ola Fagerstrand är vår man i Malmö. Han är svensk mästare som gillar dryga oljor och vassa knivar. Ola pratar gärna högt och lågt med glada gäster och brinner för helhet och glädje. En kille man gärna rekommenderar för att han skapar gemyt och trevliga matupplevelser. Mer behövs inte.

Ola Fagerstrand

Kock, Rent a Chef, Malmö

Gunnar Erlandsson har lång erfarenhet både som kock och kökschef. Numera jobbar han som kocklärare och vet hur man ska hantera en grupp rent pedagogiskt. Han lagar gärna asiatisk mat med stora mängder chili. Gunnar älskar att fiska, tillaga fisken och slutligen äta den.

Gunnar Erlandsson

Kock, Rent a Chef, Stockholm

Jobbat mycket runt om i världen och tagit med mig en hel del från världens olika kök. Gillar att laborera med crossover, för tillfället ligger det sydamerikanska och asiatiska köket högt på listan. Föredrar rena smaker från bra råvaror och ger inte så mycket för den ultramoderna gastronomin med smaklöst hokus-pokus. Andreas Malmqvist

Kock, Rent a Chef, Stockholm

Mats Westergren är vår mest rutinerade kock. Han föddes förra årtusendet och har upplevt det bästa av mat från både oljeplattformar, dagis och förträffliga restauranger. Mats berättar gärna sitt livs historia över en söt dessert. Den är värd att lyssna på. Livshistorien alltså.

Mats Westergren

Kock, Rent a Chef, Stockholm

Rent a Chef hyr ut professionella kockar till privatpersoner och företag för olika sorters matlagningsevents. Vi har matlagningsstudios i centrala Stockholm, Göteborg och Malmö där vi erbjuder allt från matlagningskurser, catering och barnkalas till pressvisningar, konferens och provningar.
185119-eat-food-fork-knife-streamline