GE BORT EN UPPLEVELSE SOM JUBILAREN SENT KOMMER ATT GLÖMMA

Vi har en rad olika smakupplevelser och kurser som kan vara en trevlig present till den som redan har allt. Välj mellan en kock hemma eller någon av våra trevliga matlagingskurser. Mot ett litet tillägg på 400,- kan du även ge bort en exklusiv skärbräda i teak.

KOCK HEMMA

Vad ska man ge till den som redan har allt, eller till den som precis har flyttat? Varför inte en alldeles egen kock som kommer hem och lagar en 3-rätters middag? Vi har presentkort från 4500,- inkluderat med kock, råvaror, 3-rätters meny och ett kök som antagligen kommer att vara med välstädat när kocken åker hem.

IMG_2122

 

 

 

 

 

 

 

MATLAGNINGSKURS

Vi har en massa olika matlagningskurser med olika teman. Kurserna hålls i vår exklusiva matstudio Foodlab på Artillerigatan 55. Kurserna varar i ung. 4-5 timmar och hålls av våra professionella kockar och ibland gästspelar andra experter inom området. Kurserna finns från 895,-. Se vårt kursutbud under KURSER.

Bild2

 

 

 

 

 

 

 

EXKLUSIV SKÄRBRÄDA I TEAK

Ge bort eller köp dig en finfin skärbräda i teak med Rent a Chefs logotyp inpräntad i det ena hörnet. Skärbrädan är av högsta kvalitet och tillverkad i trämaterialet teak.

2014-10-09 14.22.20

 

 

 

 

 

 

 

Rent a Chef hyr ut professionella kockar till privatpersoner och företag för olika sorters matlagningsevents. Vi har matlagningsstudios i centrala Stockholm, Göteborg och Malmö där vi erbjuder allt från matlagningskurser, catering och barnkalas till pressvisningar, konferens och provningar.

185119-eat-food-fork-knife-streamline