PRESENTKORT

RENT A CHEF HAR OLIKA MATUPPLEVELSER OCH PRODUKTER SOM VI ÄLSKAR ATT JOBBA MED. GE BORT EN UPPLEVELSE I PRESENT SOM SENT KOMMER ATT GLÖMMAS!

GE BORT EN KOCK I PRESENT

Vad ska man ge till den som redan har allt, eller till den som precis har flyttat? Varför inte en alldeles egen kock som kommer hem och lagar en 3-rätters middag? Vi har presentkort från 4500,- inkluderat med kock, råvaror, 3-rätters meny och ett kök som antagligen kommer att vara med välstädat när kocken åker hem.

IMG_2122

 

 

 

 

 

 

 

AYO Olive bottles

ADOPTERA ETT OLIVTRÄD FRÅN GREKLAND

AYO, Adopt Your Olive Tree, bedriver ett adoptionsprogram för olivträd på den grekiska halvön Peloponnesos.

Du får adoptera ett olivträd från AYO’s olivlundar och får olivolja levererad, utan mellanhänder, direkt till din dörr.

Programmet omfattar ett samarbete med en liten utvald grupp av hant- verksmässiga olivproducenter med småskaliga olivplantager i Messiniaregionen. Hanteringen sköts fortfarande på gammaldags vis och olivoljan är naturlig och av ypperlig kvalitet.

All olivolja som produceras går in i AYO, vilket ger de hårt arbetande olivbönderna en ekonomisk trygghet och förutsättningar får en långsiktig hållbarhet för deras olivhantverk som de har utövat i många generationer.

Paketet innehåller tre stycken små händiga plåtflaskor á 500 ml fyllda med grekisk jungfru olivolja från Messinia av absolut högsta kvalitet.

Efter den första leveransen väljer du själv om du vill fortsätta med adoptionen.

GE BORT EN MATLAGNINGSKURS

Vi har en massa olika matlagningskurser med olika teman. Kurserna hålls i vår exklusiva matstudio Foodlab på Artillerigatan 55. Kurserna varar i ung. 4-5 timmar och hålls av våra professionella kockar och ibland gästspelar andra experter inom området. Kurserna finns från 895,-. Se vårt kursutbud under KURSER.

Bild2

 

 

 

 

 

 

 

EXKLUSIV SKÄRBRÄDA I TEAK

Ge bort eller köp dig en finfin skärbräda i teak med Rent a Chefs logotyp inpräntad i det ena hörnet. Skärbrädan är av högsta kvalitet och tillverkad i trämaterialet teak.

2014-10-09 14.22.20

 

 

 

 

 

 

 

HANDGJORDA KOPPARPANNOR FRÅN FALK CULINAIR

Falk Culinair har specialiserat sig på professionell och fackmässig handtillverkning av enastående kopparpannor och kopparkastruller. Falks produkter har vid rätt användning livslång garanti. För mer information om Falk Culinair, gå in på www.falkculinair.se.

The-Thickness

 

 

 

 

 

 

 

185114-chef-food-restaurant-streamline

Rent a Chef hyr ut professionella kockar till privatpersoner och företag för olika sorters matlagningsevents. Vi har matlagningsstudios i centrala Stockholm, Göteborg och Malmö där vi erbjuder allt från matlagningskurser, catering och barnkalas till pressvisningar, konferens och provningar.

185119-eat-food-fork-knife-streamline